V roce 1989 podnikli odvážné a dalekosáhlé rozhodnutí o koupi nemovitosti v Monti Garbi, které položilo základy pro to, co se dnes stalo zemědělským panstvím známým po celém světě, výrobcem vynikajících vín s více než sto farmovými hektary a nejmodernějším zařízením pro zrání vín.
Organické a chemické hnojení (hnoje a hnojiva) bylo nahrazeno použitím kompostu rostlin, získaného z fermentace větví a listů, mikroorganismů a domácího mokrého odpadu.
Předně je věnována pozornost celkové travinové vrstvě bez použití kontroly chemických hubení plevelů, integraci zeleného hnoje a kosení plevele.
Ripasso je metoda využití hroznů, které se použily na Amarone. Na víno, které se vyrábí z hroznů, vysušovaných na rohožích nebo ve stodolách za účelem zvýšení koncentrace chuti a cukru - který se přemění na alkohol. Matoliny, použité na Amarone se znovu oživí, přidá se víno a opět se nakváší - repasují - Ripasso.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.