POZOR: Využijte speciální nabídku šumivých vín v naší nabídce. A nezapomeňte, že při nákupu nad 3500 Kč máte doručení kartonu po celé ČR ZDARMA.

Kdo jsem a co dělám?

Můj Sommelier

Jmenuji se Pavel Hercík.

Můj život je protkán jídlem a vínem. A dobrými lidmi - bez nich to nejde.

Hotelová škola, práce, přátelé, rodina (otec i jeho praotec pracovali v povolání číšnickém).

Mé zkušenosti jsou z velikých společností s desetitisíci  zaměstnanci i z rodinných firem. Vždy měly cosi společného. Byl to konkrétní zájem o zákazníka, profesionální přístup a znalost produktů na 101 %. 

Tyto atributy ovlivňují co děláme, jíme a pijeme. A dělám to tedy i já a ovlivňuji vás, co děláte, jíte, co pijete.

To jsou mé motivace.

Nechte mne být tou vaší a řekněte:

Pavel je Můj Sommelier

Pijte a jezte na 101 %

 IMG_1862

Dovoz a prodej vína

Zabývám se dovozem vín z Itálie a z Champagne. Zajišťuji velkoobchodní prodej vín hotelům, restauracím a cateringovým společnostem. Prodejem, nákupem, doporučováním vín a další sommelierské činnosti, se věnuji od roku 2001.

Jde nejen o sestavování vinných lístků, barových menu, ale i o investiční nakupování vín a destilátů. Spolupracuji s premiovými bary, butikovými hotely, ale radím i soukromým osobám, chtějí-li dobře nakoupit a zhodnotit svou sbírku.

Požádejte o velkoobchodní ceník.  

Degustace

Řízené nebo uvolněné a neformální.

Oblíbené jsou degustace vín, Cognacu, Armagnacu i jiných destilátů. 

Můžete ochutnat odrůdovou Criollo čokoládu - nebo dekadentně šňupat kakao...

Podívat se na fotografie nebo objednat degustaci můžete  zde: https://www.mujsommelier.cz/degustace/

 

 

 

Reference a spolupráce

Public Interest Cocktail BarWine Food Market Smíchov, Simply Bar - barový catering,  Restaurant Pravda, Restaurant Bar Barock, Vinný Bar Monarch, Disney Cruise Line USA, U Staré Studny - Wine&Cognac Bar, 

Kurzy a absolvované semináře

2010
Flashlight 2010
Analýza potřeb zákazníka a argumentace. 
 
2008
Sommelierský kurz Petr Vicena - Sommelier Academy
Sommelierský kurz zaměřený na Evropu, Nový svět a Českou republiku 
 
2008
Sommelier italských vín - Antares Consulting
Realizováno ve spolupráci ARIT (Asociace Italských Restaurací v ČR) a CPF Consorzio Provinciale Formazione di Ferrara) 
Kurz zaměřený na italská vína a producenty 
 
2000
Absolvent Střední Hotelové Školy Podskalská (Vršovická) Praha
 
1999
Barmanský kurz 1st Czech Bartenders Academy M. Tretter
Proškolení na základě složení zkoušky z teoretické a praktické části. 
 
1999
Sommelier Kadet, Hotel Academia, 1st Sommelier Club, ing. Babka
Zaměření na vinařskou oblast Čechy a Morava